GamingPC&Consoles

FIFA 22 – Dată de lansare și informații despre cel mai nou joc din serie

EA Sports a anunțat câteva detalii despre FIFA 22 și a prezentat caracteristicile next-gen pe care le va introduce cel mai nou titlu din serie. Printre acestea se numără tehnologia HyperMotion care asigură un sistem de animații mai fluide, ceea ce va schimba modul în care „curg” meciurile, însă această noutate va fi disponibilă doar pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și Google Stadia, astfel PC-ul rămâne pe dinafară, alături de PS4 și Xbox One.

Tehnologia HyperMotion a fost construită pentru a oferi cel mai realistic gameplay cu putință în fiecare meci. Au fost capturate mișcările a 22 de jucători în decursul unui joc și au fost colectate peste 8.7 milioane de cadre diferite. Mai departe, acestea au fost procesate de un AI pentru a genera animații mai realiste pentru pase, șuturi și centrări.

Chiar dacă vechile console sunt depășite și nu ar putea susține această tehnologie, PC-ul este de departe cea mai puternică platformă de gaming, așa că excluderea sa de pe lista dispozitivelor care vor putea rula FIFA 22 next-gen este o surpriză. Bine, nu este pentru prima dată când EA face o mișcare de acest fel: FIFA 14 a fost lansat pe Xbox One și PlayStation 4 folosind motorul grafic Ignite, în timp ce pe PC era disponibilă doar versiunea veche.

Ce mai știm despre FIFA 22?

EA a anunțat și jucătorul care va trona coperta jocului, astfel îl vedem pentru al doilea an la rând pe Kylian Mbappé. Avem și detalii despre modurile de joc, iar cel de carieră îți va oferi de acum opțiunea de a-ți crea un club de la zero. Ducând fotbalul în stradă, Volta a primit câteva modificări pe partea de gameplay, iar Ultimate Team va introduce acum un nou tip de jucători pe care îi prezintă sub forma Ultimate Team Heroes. Cât despre Pro Clubs? Schimbările mult cerute de comunitatea acestui mod de joc par că întârzie iarăși să apară.

FIFA 22 va include 17.000 de jucători împărțiți în 700 de echipe, 90 de stadioane și 30 de ligi. Printre acestea se regăsește și UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League. Jocul va fi lansat pe data de 2 Octombrie 2021, iar schema de prețuri este cea cu care ne-am obișnuit odată cu lansarea consolelor next-gen:

  • varianta de PC costă 59.99 euro
  • variantele de PS4/Xbox One costă 59.99 euro
  • variantele de PS5/Xbox Series X|S costă 69.99 euro

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button