PC&Consoles

FIFA 2017 va folosi motorul Frostbite

E3 este aproape, si chiar daca nu merge la eveniment, Electronic Arts tot va face cateva dezvaluiri in acea perioada, iar una dintre ele este FIFA 2017.

Jocul de anul acesta va prezenta o schimbare considerabila fata de predecesorii sai. In loc sa foloseasca motorul Ignite, pe care EA il considera prea avansat pentru PC in 2013, FIFA 2017 va face tranzitia catre motorul Frostbite, folosit pentru cam fiecare alt titlu produs de Electronic Arts. Motorul isi are originile in seria Battlefield, dar este acum utilizat la scara larga, in Mirror’s Edge, Dragon Age, pana si Need for Speed

De anul viitor, fiecare joc de sport al companiei va folosi Frostbite, din moment ce este un motor grafic maleabil, competent si este mai ieftin de intretinut o singura tehnologie decat motoare multiple, fiecare cu propriile particularitati. FIFA 2017 practic nu este primul joc de sport al companiei care sa foloseasca Frostbite, inaintea sa a fost Rory McIlroy’s PGA Tour.

Detalii mai multe despre joc si despre modul in care foloseste motorul nou vor fi dezvaluite peste doua saptamani.

Implementarea lui Frostbite in FIFA reprezinta un pas important pentru Electronic Arts catre a indeplini rugamintea pe care o am de ani de zile, cea de a face un FIFA cu lansatoare de rachete.

[Digitalspy]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button