GamingPC&ConsolesȘtiri IT

FIFA 20 chiar aduce ceva nou… sau vechi

Mai țineți minte seria FIFA Street? Era o chestie paralelă cu FIFA, pentru o vreme, pe care Electronic Arts o lansa din când în când, au fost patru jocuri în total. Știu, pare bizar, ceva ce EA Sports nu a muls până la moarte încă.

Eh, de acum înainte nici nu mai trebuie să lanseze jocuri separate, pentru că FIFA Street a devenit o parte din noul joc principal al seriei, FIFA 20. Da, știu, este șocant, FIFA chiar adaugă ceva ce este oarecum nou, nu se concentrează doar pe a face balonul mai rotund, iarba mai verde, și șansele aleatoare ca jocul să devină în mod spontan mai dificil din motive neclare mai suspecte. Modul de Street se va numi Volta Football și puteți vedea mai jos un trailer.

 

Cum diferă de modul normal de joc? Fiind meciuri de stradă, își are rădăcinile în originile sportului, când și o sută de oameni participau la un meci, porțile erau la sute de metri distanță și erau șanse bune ca cineva să fie rănit grav pe parcurs. Doar că acum sunt și lansatoare de rachete!

Bine, nu, nu, tot spun asta la fiecare FIFA, sperând că se va întâmpla într-o bună zi. Volta Football are moduri de 3 contra 3, fără portar, 4 contra 4 și chiar 5 contra 5. Iar decorul nu este un stadion simplu și plictisitor, ce tot este demolat și reconstruit pentru a spăla bani pentru mafie, ci chiar arată interesant. Aveți parte până și de un teren de fotbal ce se află pe acoperișul unui zgârie-nor din Japonia.

Modul Volta vine până și cu propria sa „campanie”, la care veți putea crea un personaj și toate cele. Aveți parte și meciuri on-line, cu propria sa ligă.

FIFA 20 va fi disponibil în ziua de 27 septembrie, anul acesta, pentru PC, Xbox One și Playstation 4. Varianta de Switch nu va avea modul Volta.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button