GamingPC&ConsolesTech&IT

FIFA 19 primește moduri amuzante de joc

Ultima dată când am jucat FIFA m-am tot gândit cât de amuzant ar putea fi jocul dacă spontan și-ar face apariția un lansator de rachete pe teren. Am încercat chiar să pornesc zvonuri false cum că FIFA va primi lansatoare de rachete, în speranța că va stârni suficient interes în public încât să facă cineva un astfel de joc.

N-am prea avut noroc în această privință, dar Electronic Arts va implementa în FIFA 19 moduri de joc ceva mai amuzante care nu se rezumă doar la forma clasică a sportului pe care puteam să îl joc afară chiar și atunci când eram într-un scaun cu rotile, în loc să îl joc în fața unui calculator.

EA Sports anunță House Rules, un mod care permite modificarea regulamentului de bază pentru a fotbalul mai interesant. Astfel, veți putea activa opțiuni care vor face golurile din afara careului să valoreze mai mult ca cele din careu. Puteți seta jocul să numere doar golurile care sunt executate cu capul sau prin voleu. Puteți dezactiva arbitrul, transformând terenul de joc într-o reuniune a clubului genunchilor dislocați. Puteți activa până și un mod de survival.

Dacă vă trece prin cap „Battle Royale” când ați auzit asta, nu, nu veți ave parte de așa ceva deocamdată. Survival presupune ca, atunci când dai un gol, să îți dispară un jucător din echipă. Obiectivul este să fii cel care ajunge cel mai rapid la 6 jucători rămași pe teren, ceva ce nu va fi simplu, pentru că oponentul va avea numărul întreg de jucători până ce dă gol.

Sigur, tot nu există un mod cu lansatoare de rachete, dar anul viitor vor trebui să găsească lucruri noi de adăugat la această componentă a jocului. Bine, probabil va fi Battle Royale atunci, dar nu înseamnă că un lansator de rachete nu este imposibil, doar improbabil.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button