GamingPC&ConsolesTech&IT

FIFA 19 are acum un demo pentru PC care poate fi descărcat de oricine

Așa cum a promis, EA Sports a lansat demo-ul pentru FIFA 19. Din anumite motive, clientul Origin nu arată niciun buton pentru a descărca demo-ul, motiv pentru care am inclus mai jos link-ul de pe site-ul Origin care vine cu opțiunea „Try First „(Care este, în principiu, demo-ul).

Demo-ul FIFA 19 cuprinde zece echipe care sunt Manchester City, Manchester United, PSG, Bayern München, Borussia Dortmund, Spurs, Juventus, Real Madrid, Atletico Madrid și Roma. Demo-ul permite jucătorilor să joace meciuri de tip Exhibition și vine cu o serie de restricții (care sunt, în principiu, tipice atât pentru demo-urile atât ale lui PES, cât și pentru cele de la FIFA).

Potrivit rapoartelor, aceasta este o versiune mai veche a FIFA 19, ceea ce înseamnă că jocul final poate să fie un pic diferit. Cu toate acestea, nu ne așteptăm la schimbări majore între această variantă și cea finală. De asemenea, nu ne așteptăm la diferențe de performanță între ele (ceea ce înseamnă că dacă puteți rula demo-ul, veți putea juca și versiunea finală).

FIFA 19 se lansează pe 28 septembrie, iar jucătorii de pe PC se pot îndrepta spre Origin și îl pot descărca, folosind link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button