PC&Consoles

Cumparatorii de FIFA 17 de Xbox 360 si PS3 vor avea o experienta limitata anunta EA

Cel mai nou joc din franciza FIFA este setat pentru a limita cantitatea de lucruri care pot intampla în ultimele versiuni pt PS3 / Xbox 360 ale jocului. Astfel, FIFA 17 s-ar putea sa fie un pic ciopartit.

FIFA 17 pentru PS4, Xbox One, și PC va aduce noi moduri de joc și un motor actualizat – va avea, inclusiv, un modul complet de poveste, numit The Journey, care va permite jucătorilor să-si trăiască visul ca un star de fotbal în ascensiune, utilizând dialog in stilul Dragon Age pentru a modela naratiunea. Acest modul, printre alte caracteristici, se pare ca vor fi eliminate din lansarea pentru console.

După cum s-a menționat într-un post pe blog, EA a făcut clar faptul că există încă „o mulțime de lucruri pentru a fi incantati” de joc pe console mai vechi, și continua sa enumere „marile schimbări” care vor vin pentru fanii francizei.

Provocările de construcții de echipa sunt modalități noi de a câștiga recompense în joc și de a spori abilitatea echipei tale în extrem de popularul modul de joc Ultimate Team, care este păstrat și actualizat pentru PS3 / Xbox 360.

În plus, noi tehnici de atac, care văd jucătorul capabil de a crea mai multe șanse diverse și să termine cu „suturi scăzute”, conduse în fața portii, au fost aduse in joc, precum și ceea ce e numit „Set Piece Rewrite”, în care lovituri libere directe și indirecte, precum și penaltiuri și cornere, vor fi restructurate pentru a da jucătorului un control suplimentar.

Toate noile cluburi din J-League și Brazilia vor face, de asemenea, saltul la console de ultima generatie, precum și o selecție extinsă de echipe de fotbal feminin internaționale. Adaptandu-se la noul sezon din Premier League, toate stadioanele noi, inclusiv „Stadionul Olimpic” West Ham și „Riverside” a lui Middlesborough, vor fi redate in joc, precum și adăugarea de noi cânturi, pentru a face mulțimile de „spectatori” sa se simta chiar mai vii atunci când joci.

La final, EA a dat, de asemenea, o listă a noilor moduri de joc disponibile:

 • FIFA Ultimate Team
 • Squad Building Challenges
 • Career Mode
 • Be a Pro Player
 • Be a Pro Goalkeeper
 • Tournament Mode
 • Women’s International Cup
 • Online Seasons
 • Online Friendlies
 • Skill Games
 • Kick-Off Play
 • Next Fixture
 • Practice Arena
Tags

Related Articles

4 Comments

 1. Astept acel moment cand jocurile se vor optimiza singure in functie de configuratia fiecaruia. Asa ca daca ai o nava spatiala de PC sa nu fi limitat doar la multe FPS-uri si totul pe ultra, jocul sa isi descarce elemente noi pentru ca ai un PC potent si meriti cea mai buna experienta posibila. Cred ca asta i-ar face pe unii sa opteze pentru componente mai bune doar ca sa se bucure cat mai mult de joc. 🙂

  1. Mda, se pare ca am insirat o groaza de idei care mi-au trecut prin cap atunci. Sa zicem ca ai un pc cu mult mai bun decat cerintele jocului pentru ultra, atunci jocul sa se poata imbunatati singur peste ultra dupa pc-ul pe care il ai. S-ar obtine o calitate mai buna a jocului pentru cei ce nici macar nu isi obosesc pc-urile cu setarile pe maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close