Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

FIFA 16 Ultimate Team Draft trailer explica in detaliu cum sa iti construiesti echipa visurilor tale

/
/
/
img

Cel mai nou trailer pentru FIFA 16 Ultimate Team Draft pare sa fie si unul dintre cele mai bine gandite trailere lansate la Gamescom anul acesta. Asta pentru ca explica pentru toata lumea ce si cum se intampla cu modd-ul de joc, care sunt caracteristicile principale ale acestuia si nu in ultimul rand, cum sa iti realizezi echipa visurilor tale in Fifa 16.

Daca pana acum modul Ultimate Team parea sa fie aceeasi Marie cu alta tichie, de la joc la joc, gustul salciu si statut s-a accentuat pe buzele fanilor Fifa. FIFA 16 Ultimate Team Draft doreste sa indeparteze aceste neplaceri, revigorand modul de joc, mai ales ca EA face ceva banuti de pe urma acestuia.

Si cine altcineva sa nareze acest trailer pentru FIFA 16 Ultimate Team Draft  decat Jamie Carragher, jucator la Liverpool si Gary Neville, jucator la Manchester United! Iar daca este sa judecam dupa reactiile acestora, modul adauga o noua dimensiune jocului, oferind acel ceva nou pe care jucatorii il cer de mult timp.

Bine, spre final a fost anuntat si FIFA 16’s Super Deluxe Edition, care costa 90 de dolari, acesta venind cu pack-uri premium gold si continand jucatori „mai speciali” (asta ca sa nu spunem ca te poate costa destul de multe monede pentru a-i achizitiona).

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar