Gaming

FIFA 16 are un demo

Fanii seriei FIFA au motiv de bucurie, cel mai nou joc al seriei are un demo. Cei dornici să încerce FIFA 16 înainte de lansare se pot îndrepta acum spre Origin, de unde pot descărca un demo al jocului final.

Acest demo al lui FIFA 16 vă oferă oportunitatea de a juca un meci amical, cu echipe precum Real Madrid sau FC Barcelona, dar și echipe din liga feminină de Fotbal, precum echipa națională a SUA și a Germaniei.

Pe lângă meciul standard, demo-ul include noua variantă a FIFA Ultimate Team Draft. Modul de joc (care are o prescurtare foarte nefericită) vă permite să decideți compoziția exactă a echipei voastre, luând în considerare felul în care atleții se înțeleg între ei pentru a genera o configurație optimă în care fiecare fotbalist este mulțumit.

Demo-ul lui FIFA 16 mai include: o variantă actualizată a modului de antrenament FIFA Trainer, noi mini-jocuri menite să vă ocupe timpul atunci când se încarcă meciurile, precum și o interfață nouă pentru meciurile din Bundesliga. Această componentă va fi evidentă în demo atunci când se va juca pe stadionul Borussia-Park, într-un meci cu Borussia Dortmund contra Borussia Monchengladbach.

Varianta completă a lui FIFA 16 va fi disponibilă din 22 septembrie.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button