MORE

„Fiertura” de Galaxy S6 sau iPhone 6 – care este mai rezistent?!

Am sa incepem acest material prin a sublinia faptul ca nu este indicat sa realizezi o „fiertura” de Galaxy S6 sau iPhone 6, telefoanele fiind gandite pentru a vorbi la ele, sa asculti muzica, sa folosesti internetul, sa faci poze. Nu sa le pui intr-o caldare si sa vezi care rezista mai mult la temperaturi ridicate!

Un lucru pe care cei de la TechRax nu l-au luat in seama si s-au gandit sa testeze capabilitatile celor doua terminale intr-o tigaie, cu putina apa si multe grade Celsius. Unde mai pui ca cele doua dispozitive nu sunt rezistente la apa, lucru destul de ciudat pentru Samsung Galaxy S6, al carui predecesor rezista la scufundari.

Regimul de testare a fost destul de simplu. Fie ca vorbim de o fiertura de Galaxy S6 sau iPhone 6, ambele telefoane au fost aruncate simultan in apa clocotita, cu functia de cronometru activata pe ambele, „cercetatorul de internet” dorind sa le vada capabilitatile subacvatice. Din pacate pentru iPhone, lupta a fost destul de scurta, acesta dandu-si obstescul sfarsit dupa 8 secunde, in timp ce Samsung Galaxy S6 a rezistat 55 de secunde. Pe de alta parte, nu stim prea multi utilizatori care doresc sa isi scufunde telefonul in apa clocotita. Are vreo relevanta acest test? Nu! Da’ ni s-a parut misto ideea 🙂

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button