MORE

Fierbatoarele de apa

Fierbatoarele sunt raspunsul perfect pentru prepararea de băuturi calde in cateva minute. Cele mai multe modele au un rezervor de aproximativ 1-1,5 litri, echivalentul a sase cesti de ceai.

Cel mai bine este sa alegeti un model cu cana transparenta pentru a vedea in permanenta cantitatea de lichid din interior. Există modele cu sau fără cablu de alimentare, dar toate au capace de siguranta pentru a preveni scurgerile de apă în timpul fierberii și dispozitive pentru a opri automat aparatul atunci când se ajunge la temperatura dorită.

Fierbătorul trebuie să includă un filtru care îndepărtează orice fel de impurități, iar materialul din care este realizat trebuie să fie rezistent la temperaturi înalte. În acest fel, fierbătorul este capabil de a aduce un litru de apă la 80 de grade în aproximativ două minute (pentru unele modele, chiar și în 35 secunde), cu o economie semnificativa de timp și de pregătire .

Fierbatorul Bosch TWK3A014 nu are fir, are un triplu sistem de securitate (deconectare automata, protectie la supraincalzire si functionare fara apa,tasta pentru deconectare) si dispune de o capacitate de 1.7 litri. Costa 150 RON.

bosh

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button