Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fie ca forta sa iti ghideze ISO-ul tinere Jedi!

/
/
/
/
image

MAD-Magazine-Emperor-Palpatine-Selfie-Thumb_529e474fd73e45.25353327Fie ca forta sa iti ghideze ISO-ul tinere Jedi. Cred ca asta este sloganul sub care cei de la Disney, proaspeti detinatori de licenta Star Wars, s-au decis sa deschida un cont oficial de Instagram pentru cavalerii Jedi.

Dar si acolitii Sith. Astfel, putem vedea, probabil, selfie-uri lui Vader din DeathStar, ale Amiralului inainte de celebra fraza, sau cine stie, acel moment unic in care Luke a aflat ca si-a sarutat sora. Aparent intr-o galaxie indepartata, telefoanele mobile sunt la moda, iar Instagramul este cel mai popular serviciu de distributie de „selfie-uri” din univers. Totusi, lasand gluma, noul Instagram Star Wars are cateva fotografii nemaivazute pana acum de catre public, prezentand chiar si cateva scene de pe platourile de filmare dar si cosplayeri care au reusit sa ii impresioneze intr-atat pe cei de la Disney, cat sa ii includa in galeria contului de Instagram. Daca doriti sa urmariti un Ewok sau un Storm Trooper, acesta este link-ul.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar