MORE

Fetching este un browser plug-in care te lasa sa cauti in toate paginile vizitate

Unele aplicații fac mai ușoara stergerea istoricului de navigare, de dragul confidențialitatii și al securitatii. Cea despre care vorbim aici, numita Fetching, face fix invers: salvează o copie completă a istoricului pentru anii ce vor veni. De ce ? Ei bine, căutând cuvinte aleatorii pe Google nu se obtin rezultatele dorite mereu, și istoria nativa a unui browser ar putea fi o junglă inutila de site-uri web. Puteți utiliza această aplicație pentru a căuta doar în site-urile pe care le-ați accesat si răsfoit în trecut.

Fetching, creat de un dezvoltator pe nume Peter Brown, care lucreaza la ea in timpul sau liber, isi are locul în computer ca un browser plug-in. Serviciul are două variante din care puteti alege. Dacă utilizați Mac, veți avea opțiunea de a salva datele pe propriul hard disk sau SSD, dar dacă utilizați Windows sau orice altă platformă, va trebui să va descurcati cu versiunea cloud pentru moment.

Ambele ridica probleme de securitate din pacate, iar hackerii s-ar putea infiltra, si in cazul în care acestia reusesc, vor avea ani de istorie de navigare, date salvate și gata de a fi preluate.

Acestea fiind spuse, puteți dezactiva oricând plug-in-ul și șterge datelele pe care le-ați stocat oricând doriți. În plus, Fetching nu salvează nimic deschis într-un incognito sau filă privata, asa ca poate doriți să începeți să utilizați funcția dacă vă decideți să instalați aplicația.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button