MORE

FBI-ul are o problema cu masina Google

Se pare ca FBI-ul are o problema cu masina Google, vazand acest vehicul minune ca pe o amenintare si ca pe o unealta  numai buna sa fie folosita de grupari para-militare sau teroristi.

Masina inteligenta a celor de la Google a starnit destul interes, fiind practic prima masina care se conduce singura, putand sa ajunga de la punctul A la punctul B fara sa aiba nevoie de un sofer. Chestie pe care cei de la FBI nu o vad cu ochi buni.

Sa recapitulam?! Google inventeaza masina care se conduce sigura, iar FBI-ul spune ca nu e buna pentru ca…nu este buna, gasind avansul tehnologic ca fiind un minus. Cumva, cineva la FBI a baut acetona? ESTE O MASINA CARE SE CONDUCE SINGURA. Este ca si cum ai spune ca antibioticele nu sunt bune pentru ca au si unele efecte secundare!

Intr-un raport recent publicat de The Guardian decoperim ca FBI-ul vede masina Google mai mult ca pe o arma, putand fi folosita de organizatii in afara legii pentru diverse operatiuni ilicite. (hai sa interzicem GPS-ul pentru ca duce criminalii la destinatie). Bine, pe de alta parte, FBI-ul noteaza ca supravegherea suspectilor este mai usora in cazul acestor masini si numarul accidentelor ar putea scadea datorita lor. Totusi, o interdictie federala este posibila, daca cineva „sus pus” va considera aceasta masina Google ca fiind o potentiala amenintare la siguranta nationala. Din acest motiv am conceput o lista de lucruri pe care FBI-ul ar putea sa le interzica. Dupa cum urmeaza:

Masinutele de jucarie radio-comandate

Dronele controlate pe tableta

Avioanele radio-comandate

Masinile de jucarie controlate vocal

si nu in ultimul rand:

 pe Justin Bibber

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Ultima parte cu Justin Bibber este cireasa de pe tort .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button