Gaming

Fatalitatile din Mortal Kombat realizate in lumea reala!

Cu siguranță toată lumea care a jucat Mortal Kombat a încercat, în tinerețe, să emuleze unul dintre atacurile speciale ale diverselor personaje din universul creat de Midway pe atunci. Însă rareori se încercau și fatalități, asta pentru că înghețarea cuiva și apoi spargerea sa într-o mie și una de bucăți este cam… imposibilă, și pentru că rezultatele erau permanente, riscand ani grei de „facultate”. Si nu, nu vorbim despre facultatea de gaming aici.

Canalul de youtube RackaRacka s-a angajat în realizarea unui montaj, de câteva minute bune, în care analizează mişcările de final ale personajelor MK, canalul având în acest moment „doar” 1.400.000 de abonaţi, dar ne aşteptăm să explodeze după acest clip. Dar dacă vreți să vedeți cum ar arăta fatalitățile din Mortal Kombat în lume reală, și sunteți un fan al filmelor precum Saw, atunci clipul acesta ar trebui să vă încânte. Alternativ, v-ar putea aminti că Mortal Kombat este al naibii de violent.

O mică notă redacţională, dacă intenţionaţi vedeţi acest clip la muncă, este indicat nu o faceţi, conţinutul fiind destul de explicit şi nu am vrea ca din cauza noastră explicaţi managerului de ce va uitaţi pe youtube la dezmembrări în dulcele stil Mortal Kombat! Sau cine ştie, poate îi place şi acestuia, caz în care cheamă tot biroul!                                                                             

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button