GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Farming Simulator 19 este gratuit pe EGS

Săriți cât e cald

EGS continuă oferta sa de jocuri gratuite, astăzi cu un joc dedicat amatorilor vieții la țară. Nu la noi la țară, desigur, ci la o țară unde solul fertil este folosit și pentru altceva decât depozitarea de moloz.

Farming Simulator 19 poate fi obținut gratuit până în ziua de 6 februarie. Trebuie doar să aveți un cont pe Epic Games Store, iar apoi să apăsați butonul unde scrie Get, iar jocul va fi al vostru pe veci.

Nu știu să vă spun cu siguranță exact ce îmbunătățiri aduce varianta de față față de restul seriei, din trailer parcă pot vedea abilitatea de a călări, dar parcă era prezentă și într-un alt exemplar din trecut.

Ce pot să spun este că poate nu ar trebui să vă așteptați tocmai la realism maxim. La urma urmei, nu vei sta o luni și luni de zile, așteptând ca răsadurile să facă rod. Nu te vei confrunta cu diversele probleme cu care se confruntă ocazional fermierii, cum ar fi dispariția unor anotimpuri… bine, jocul are setări pentru anotimpuri, dar zic în general, nu se întâmplă dezastre naturale… cred.

De asemenea, presupun că în joc nu există o simulare realistă a ce se întâmplă când se defectează un utilaj John Deere. Știți voi. Trebuie să cauți un firmware ucrainian piratat pentru a putea înlocui componente la prețuri ce au sens, pentru a nu fi muls de bani de producător. Combinele au DRM, oameni buni. Trăim de ani de zile într-o apocalipsă tehnologică.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button