GamingPC&ConsolesTech&IT

FarCry 6 ar putea reveni pe plaiuri exotice

Ubisoft s-a săturat de SUA

Cred că ați putut vedea o oarecare tendință la jocurile Ubisoft din ultima vreme. S-a tot limitat la o singură locație pentru un număr măricel de jocuri, atât pentru că nu strică să amplasezi acțiune acolo unde îți este publicul, cât și pentru că economisești timp la cercetare.  The Divisionele-SUA, The Crewele-SUA, Far Cry-ele SUA, Watch Dogs 2ul-SUA. Tendința pare că se va schimba cu totul de anul viitor, sau cel puțin predominant.

Ce vreau să spun este că Far Cry 6 nu pare că se va mai petrece în SUA, ca cei doi predecesori ai săi, ci va reveni pe meleaguri mai pitorești, pe plaiuri exotice, pe ținuturi sinonimice. Această dezvăluire vine de la Gamereactor, ce pare să fi obținut informația de la Ubisoft, înainte de anunțul oficial al noului joc din cadrul evenimentului ce va avea loc pe 12 iulie.

Și unde s-ar putea petrece jocul? Oare ce ar putea fi mai pitoresc și mai exotic decât Delta Dunării? Eh, bine, nu, asta ar presupune ca să îi pese cuiva de partea asta din lume, sau să se întâmple vreun incident internațional major pe aici în așa fel încât să fie în centrul atenției mondiale.

[Tweaktown]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button