Gaming

In FarCry 4 nu se pot crea harti pentru multiplayer

Fanii perspicace FarCry 4 au dedus că editorul aventurii pe harta Himalaya nu poate fi folosit la realizarea unor noi hărți pentru moduri multiplayer competitive, o caracteristică ce a ajutat la jocurile anterioare Far Cry in a-si pastra adeptii foarte dedicati.

Utilizatorul forumului Ubisoft legacyzero a postat imagini dintr-un stream Twitch al jocului, care arată opțiuni pentru a crea hărți pentru modurile de joc Assault Hunt, Outpost si Extraction, dar nu pentru multiplayer head-to-head. Când Directorul de Creatie Ubisoft Montreal, Alex Hutchinson a fost întrebat despre aceasta posibilitate care lipseste, el a explicat că Ubisoft „introduce in joc cat de mult poate, dar intotdeauna exista prioritati”.

2733805-6723046239-farcr

Când a fost întrebat ce ar fi nevoie pentru a permite crearea de hărți multiplayer competitive, Hutchinson a adăugat că echipa are „de gând să faca acest lucru posibil inainte de lansare. Nu facem promisiuni, dar vom încerca.” În ceea ce priveste restul jocului  in comentariul sau editorul sef Ludwig Kietzmann, a remarcat că Far Cry 4 aduce „o altă lume interesantă in care veti fi absorbiti, și apoi ghidati inspre noi inceputuri.” Bla.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button