TECH

Fara pete si mirosuri in frigider, fara cheltuieli si produse „de fite”!

Una dintre cele mai grele treburi in casa este curatarea frigiderului. Ce metode de curatare ar trebui sa folosesti asa incat sa faci asta cat mai rar?

In primul rand, spala separat elementele care se pot scoate: rafturile si sertarele. Nu spalati rafturile de sticla abia scoase din frigider cu apa fierbinte. Trecerea brusca la o alta temperatura le poate sparge.

Pentru pete „grele” folositi amoniac si apa calda. Se diluează un pic de amoniac în apă fierbinte (1:5 raport) și se lasa pe pata. Daca nu functioneaza, incercati cu pasta de dinti. E abraziva si va lasa si un miros placut.

Ca sa evitati solutiile de curatare in interiorul frigiderului, utilizați una dintre următoarele variante naturale: 2 linguri de bicarbonat de sodiu si 1 litru de apă caldă sau 1 parte oțet de mere la 3 părți apă caldă.

Pentru ca mirosul placut, de curat, sa reziste mai mult timp, taiati o lamaie in jumatate si lasati-o in frigider pana se usuca. Absoarbe mirosurile neplacute si e foarte usor de inlocuit.

O cutie deschisa de bicarbonat de sodiu este o alta solutie la indemana si foarte ieftina, sau plasati in partea din spate a frigiderului o cana cu cafea macinata.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button