Gaming

Fara Oculus VR la E3

Oculus VR a avut o prezență notabilă la E3 din 2014, dar compania a confirmat că nu va avea o cabină la convenția din acest an. Vestea vine prin intermediul VentureBeat, iar in timp ce nu exista nici un motiv pentru absenta, compania nu va fi singurul jucator important in industria de jocuri care sa aleaga sa renunte la eveniment. EA și Wargaming nu vor mai fi acolo.

Oculus a folosit convenția de anul trecut pentru a-și prezenta perifericele Oculus Touch și, cu un an înainte, versiunea căștilor sale Oculus Rift care ar fi lansat la vânzare la începutul anului 2016. După cum observă VentureBeat, este posibil ca Oculus să nu aibă nimic nou de arătat în această etapă. A nu avea o cabină nu înseamnă că reprezentanții companiei și purtătorii de cuvânt nu vor fi acolo.

Totuși, a fost o perioadă de turbulență de câteva luni pentru companie: fostul său, din ce în ce mai controversat figlar, Palmer Luckey, a plecat în circumstanțe misterioase în martie, iar bătăliile sale legale cu ZeniMax par sa nu se apropie de un final concret. Pana la urma nu am primit un raspuns concret in aceasta privinta. Oculus VR pare ca spune nu unui stand la E3.

[Sursa]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button