Gaming

Fara flying mount in Warlords of Draenor!

Nimeni nu a zis ca un om cu picioarele pe pamant… este ceva anormal. Ba chiar este aplaudat de societate. Dar cand discutam despre un avatar intr-un joc, mai ales un joc ce se desfasoara intr-un univers fantastic, in care dragonii si orcii exista, parca e placut sa ai un cal inaripat sau orice alta ganganie cu aripi. Blizzard se pare ca nu sunt de acord, spunand un nu categoric: fara flying mount  in Warlords of Draenor!

Pentru a fi mai exacti, este vorba doar de zonele noi din World of Warcraft introduse cu Warlords of Draenor, nu de toate zonele, producatorul dorind o zona „aeriana” sigura pentru bazdaganiile din Azeroth care infesteaza cerul din noile portiuni de harta. Alta explicatie nu am gasit.

Anuntul vine chiar de Ion Hazzikostas, Lead Designer la Blizzard, care a confrimat ca nu va exista nici tipenie de flight mount in aceste noi zone. De ce?

„Pentru ca in acest moment simtim ca un gameplay in aer liber in World of Warcraft este mult mai bun fara zburatori”

Nu este cea mai buna strategie din lume, mai ales ca discutam despre un joc care tocmai a pierdut 3 milioane de jucatori, mai ales cand faci tot posibilul sa ii scoti din sarite pe cei care iti cer asta. Pe de alta parte, se poate sa fie vorba si de o minoritate vocala care doreste asta din pura obisnuinta. Dar, fiind in lumea gaming-ului, adevarul este undeva la mijloc. Un lucru este cert: „Fara flying mount  in Warlords of Draenor”!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button