Gaming

Far Cry Sigma zărit pe Steam

N-a trecut nici un an de când Far Cry 4 a grațiat monitoarele noastre, redefinind pe veci acțiunea pachidermică, și un nou joc Far Cry a fost zărit pe Steam.

Numele său este Far Cry Sigma, și a fost descoperit în baza de date a serviciului Steam, ca Unknown App 371660. Listarea sa indică un produs finit, nu o variantă de Early Acces, și nici un joc gratuit, în cazul în care Ubisoft ar vrea să lanseze separat modul de multiplayer al lui Far Cry 4.

Speculațiile actuale includ două idei potențiale. Prima ar fi o lansare pentru PC a jocurilor de console Far Cry Instincts și Far Cry Instincts Evolution, sau a lui Far Cry Classic, un remake al originalului, care a fost lansată anul trecut pentru Xbox 360 și Playstation 3.

Cealaltă posibilitate ar fi ca Far Cry Sigma să fie succesorul spiritual al lui Blood Dragon.

Dacă nu mai țineți minte ce era,  Blood Dragon a reprezentat o reimaginare a gameplay-ului din Far Cry 3, sub forma unei parodii a filmelor din anii ’80 care îl avea în rolul principal pe Michael Biehn, din filmele Terminator și Aliens.

Alex Hutchinson, Creative Director al proiectului, a declarat anul trecut că o continuare pentru Blood Dragon este exclusă, dar Far Cry 4 ar putea avea propria sa derivare ridicolă.

Far Cry Sigma ar putea fi acel mini-joc bizar.

[Neogaf]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button