Știri IT

Far Cry Primal se petrece in Romania

Far Cry Primal va fi lansat pentru console peste cateva zile, si pe 1 martie pentru PC, dar uite ceva ce probabil nu stiati despre aceasta aventura neolitica. Noul Far Cry se petrece ce putin partial in Romania.

Da, ati auzit bine, in Romania. Harta lui Far Cry acopera o zona care se intinde prin cea mai mare parte din Muntii Carpati, si intr-o vale foarte mare care este creata de Muntii Carpati. Prin coincidenta, o astfel de vale asta acopera cam o treime din suprafata tarii noastre. Bine, este un platou, asa ca opusul unei vai, dar asa pot sa visez si eu ca Ubisoft a facut un joc a carui actiune este plasata in Romania.

FarCryPrimalRomania

Dezvaluirea a fost facuta intr-un documentar prin care Adam Jensen explica modul in care echipa de la Ubisoft a incercat sa ofere un grad foarte mare de autenticitate lumii jocului, mergand pana la punctul la care au creat un limbaj proto-indo-european pentru fiecare din cele trei triburi.

Ca veni vorba, unul din triburi, cel indigent, este format din canibali.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Stiu sigur ca bunicul bunicului meu a fost canibal sef la rascoala din 1848. Deci treaba nu-i chiar rasuflata. Dar ce ziceti de Adam Jensen? N-as fi crezut ca-l voi mai auzi pana in August.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button