MORE

Far Cry Primal anuntat

Ubisoft a reusit in cele din urma sa anunte Far Cry Primal, noul joc al seriei care va schimba complet decorul, mutand actiunea tocmai in epoca de piatra.

In Far Cry Primal vei lua rolul lui Takkar, un vanator cu experienta si ultim supravietuitor al grupului sau. Acesta ajunge in tinutul Oros, un loc plin de pericol, atat din partea celorlalte proto-triburi de oameni primitivi, cat si din partea faunei gigantice.

Veti avea de infruntat tigri cu colti de sabie, lupi imensi, mamuti si cine mai stie ce creatura de la ultima era glaciala a decis Ubisoft sa redea in acest joc. Veti face asta fara mitraliere sau un magazin de la care puteti cumpara arme. Toate uneltele vor trebui asamblate manual, folosind resurse obtinute din mediu si de la animalele doborate. In sfarsit, sistemul de crafting al unui joc Far Cry va face sens. Nu de alta, dar poti tine bani si intr-un portofel care nu este facut din pielea a 4 rechini.

Far Cry Primal mai promite un ecosistem viu, la care animalele vor merge la vanat, iar oamenii vor incerca sa nu fie ei vanatul. De asemenea, mai aduce ceva neasteptat. Vocea personajului principal, care cel putin in trailer nu pare sa vorbeasca engleza, este cea a lui Elias Toufexis, cunoscut mai bine ca Adam Jensen. Acesta este la a doua sa prezenta in seria Far Cry, deoarece a jucat rolul personajului principal din Far Cry 3, pana cand Ubisoft a decis sa il inlocuiasca, deoarece parea de parca jucai Far Cry 3 cu Adam Jensen.

Far Cry Primal va fi lansat in ziua de 23 februarie pentru PC, PS4 si Xbox One.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button