MORE

Far Cry Primal anunțat, aproximativ

Acum câteva zile a fost descoperit un joc nou Far Cry în baza de date a Steam. Acum, Ubisoft se pregătește să anunțe acel joc, doar că nu se numește Sigma, ci Far Cry Primal.

Informații prea multe nu sunt încă disponibile, din moment ce Ubisoft nu a făcut decât să țină în funcțiune un livestream cu picturi rupestre de seara trecută, în loc să anunțe jocul. Însă, IGN Turcia a dezvăluit accidental că noul titlu se numește Far Cry Primal, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta ca dezvăluirea oficială să fie o exclusivitate IGN.

Far-Cry-Primal-Leak-IGN-Turkey

Imaginea publicată de către IGN, în combinație cu numele, sugerează că Far Cry Primal va schimba radical perioada, comparativ cu predecesorii săi, fiind plasat undeva in era pre-istorică, posibil implicând tigri cu colți de sabie, mamuți, și un arsenal ce nu este tocmai la fel de sofisticat ca cel din Blood Dragon.

Bâte, sulițe, arcuri, posibil abilitatea de-a călări un leneș uriaș în luptă. Toate acestea sunt lucruri pe care ați putea să le vedeți în Far Cry Primal.

Detalii suplimentare ar trebui să își facă apariția în următoarele ore, asta sau Ubisoft încearcă să facă un record pentru cel mai lent anunț de joc din istorie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button