GamingRSS PaginaDeMedia

Primul gameplay pentru Far Cry 6 va fi prezentat mâine

Odată cu trecerea anilor, franciza Far Cry s-a dezvoltat considerabil, însă ceea ce le leagă, ceea ce le oferă acel flavor, acel numitor comun, este antagonistul. Fiecare joc are propriul său villain, cu propria sa personalitate, iar dacă Vaas, Pagan Min și Joseph Seed v-au făcut cu ochiul prin extravaganța lor, sunt sigur că „El Presidente” Antón Castillo vă va capta atenția, mai ales pentru că cel din spatele tiranului pixelat este însuși Giancarlo Esposito.

În octombrie anul trecut, Ubisoft a fost nevoit să reprogrameze tot ceea ce ține de Far Cry 6, astfel încât detaliile ar urma să iasă la suprafață abia după martie 2021. Și iată că se întâmplă. Un stream a fost deja programat penru mâine, așa că vom putea asista la un worldwide reveal pentru Far Cry 6 și al său gameplay.

Far Cry 6 mi-a redat cheful de a rejuca această serie

Acțiunea are loc în Yara, o insulă fictivă din Arhipeleagul Caraibilor. Tu, în rolul lui Dani Rojas, te vei juca de-a guerilla pentru a-l putea învinge pe dictatorul Anton Castillo, care, la rândul său, a luat pus stăpânire pe orașul pe care vrea cu tot dinadinsul să-l readucă la gloria de odinioară.

Far Cry 6 le va oferi jucătorilor posibilitatea de a-și duce la bun sfârșit misiunea fie prin abordarea stealth, fie prin clasicul cosplay de Rambo. Vei putea utiliza diferite arme și vehicule, iar în ajutorul său vor sosi și companioni, atât bipezi, cât și patrupezi adorabili.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button