PC&Consoles

Far Cry 5 chiar este un soi de western

Zvonul conform căruia următorul Far Cry va fi un joc western pare să se fi adeverit, judecând după modul în care se prezintă acele secvențe filmate săptămânile trecute în Montana.

Ubisoft a publicat patru secvențe video mici, menite să stabilească un cadru general pentru locația lui Far Cry 5, un loc numit Hope County, din statul Montana, SUA. La finalul lor se poate auzi clar un acord de chitară ce evocă filme western, chiar dacă decorul nu este tocmai unul din epoca clasică a genului.

Având în vedere modul în care au decis să lase anumite elemente moderne în cadru, și costumația personajelor, Far Cry 5 se va petrece într-un cadrul ceva mai apropiat de prezent, nu chiar în vestul sălbatic, dar tematic va fi un western.

Merită menționat că acesta va fi primul joc Far Cry ce se petrece pe teritoriul SUA, așa că în premieră de când a preluat Ubisoft franciza nu vor mai fi acuzații aruncate la adresa jocului că ar avea înclinări rasiste sau coloniale, sau cine mai știe ce. Asta, desigur, dacă nu cumva jocul va avea un poster la care lumea va reacționa iarăși până să se uite măcar cu atenție despre ce era vorba, ca la Far Cry 4.

Dezvăluirea oficială va avea loc vineri.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button