GamingRSS PaginaDeMedia

Far Cry 3 și Surviving Mars pot fi descărcate gratuit

Vin momente în viață când jocuri care îți plac ajung să fie oferite cadou, iar tu nu poți decât să exclami satisfăcut și să împrăștii vestea. Aș dori să-mi mulțumesc mie însumi pentru eforturile de a săpa după jocuri mocca, dar destul cu acest comportament self-centered. Astăzi este vorba despre două titluri cel puțin importante, aș putea spune.

Este vorba  despre Far Cry 3 și Surviving Mars. Ambele pot fi descărcate gratuit, însă pentru o perioadă limitată, așa că ați face bine  să vă grăbiți. Ce-i drept, sunt două titluri interesante, pe care aproape oricine ar trebui să le aibă în librăria sa de jocuri.

De unde puteți obține Far Cry 3?

Tot ce trebuie să faceți ca să puneți mâna pe Far Cry 3 este să dețineți sau să vă faceți un cont de Ubisoft Connect și să intrați aici pentru a putea adăuga jocul în librărie. Oferta este valabilă până pe 11 septembrie, iar dacă sunteți fani ai antagoniștilor foarte bine scriși, aș zice că aveți destul timp la dispoziție să vă asigurați că veți intra în lumea lui Vaas.

Mic bonus – Ezio Legacy Outfit pentru Assassin’s Creed Valhalla

Pentru cei pasionați de una din cele mai importante francize din istoria jocurilor, outfit-ul lui Ezio din cel de-al doilea joc îl poate îmbrăca pe Eivor în Assassin’s Creed Valhalla. Dacă dețineți jocul pe Ubisoft Connect, veți putea intra pe pagina sa, la secțiunea „Rewards” de unde veți putea da redeem costumației.

De unde puteți lua Surviving Mars?

Surviving Mars a mai fost ținta giveaway-urilor în trecut, însă acesta revine pe baricadele free real estate pentru a-i ajuta pe cei care nu au fost pe fază. Jocul poate fi descărcat gratuit de pe Steam până ASTĂZI LA ORA 20. Alături de ediția de bază a jocului veți putea butona gratuit și DLC-ul Mysteries Ressuply Pack, cel care va aduce noi provocări în Surviving Mars. Coloniștii vor trebui să se confrunte cu trei anomalii noi, adică  St. Elmo’s Fire, The Philosopher’s Stone și Metatron.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button