GAMING

Far Cry 3 Blood Dragon nu primeste o continuare

Far Cry 3 Blood Dragon este probabil unul dintre cele mai bune spin-off-uri dupa un titlu triple A, fiind vazut de catre fani ca un joc cu un umor aparte si cu o atmosfera unica. Din pacate Ubisoft nu sunt de aceasi parere, omorand orice sansa la o continuare pentru acest titlu.

Far Cry 3 Blood Dragon a reușit sa aduca la viata o lume sumbra, combinand un first-person shooter, o ciudatenie a anilor 1980, si filmele de actiune SF. A fost cu adevărat interesant.

Alex Hutchinson, director creativ Ubisoft Montreal, a răspuns intr-un mod foarte direct la cateva întrebări cu privire la follow up: „Lucrul cel mai misto despre Blood Dragon este că a fost o surpriză”, a spus el. „A fost o utilizare foarte buna a bazei Far Cry 3, și pe deasupra, a avut un soundtrack minunat.” Cu alte cuvinte, draga gamere, pune-ti pofta in cui daca doresti inca un Blood Dragon! Asta este, poate un grup de oameni marinimosi se vor indura si vor moda campania lui Far Cry 4!

Tags

Related Articles

One Comment

  1. Sincer sa fiu mai bine cei d la Ubi se concentreaza pe Far Cry 4. Orice alt spin-off ar fi degeaba momentan, mai bine optimizeaza si imbunatatesc experienta din FC4. Dar avand in vedere ca Ubisoft se transforma incetisor in EA si urla dupa verzisori, ne-am putea astepta inclusiv la Far Cry 4 boardgame 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close