MORE

Fantasy Life si Professor Layton, pe mobile!

Sunteți fani ai jocurilor de Nintendo 3DS, iar seriile Fantasy Life si Professor Layton sunt printre preferatele voastre? Eh, veți avea o soluție în viitorul apropiat, și nu doar pentru că Nintendo a făcut un parteneriat cu DeNA. Studioul Level-5, care tradițional a făcut predominant jocuri pentru platforma 3DS, anunță că va lansa două titluri exclusiv pentru iOS și pentru Android, inițial pentru Japonia, dar apoi, posibil, și pe meleagurile noastre.

Primul din cele două jocuri este

O continuare pentru seria de jocuri Professor Layton, ce se va îndepărta de tradițional. În loc de o succesiune de enigme logice, matematice sau abstracte ce trebuiesc rezolvate, Layton 7 va avea un accent mai mare pus pe jocuri de cărți, nu poker sau șeptica, ci mai mult tarot, obiectivul fiind folosirea lor pentru a depista un vampir.

Al doilea joc este Fantasy Life 2: Two Moons and the Village of God. Și înainte să întrebați ce vrea Dumnezeu cu un sat dacă nu avea ce face nici cu o navă spațială, acesta este un joc ce încearcă să combine două genuri adesea segregate, RPG și City Builder. Veți cutreiera și participa la bătălii într-un stil consacrat de JRPG, iar când nu faceți asta aveți posibilitatea de-a pune bazele și cu timpul de a clădi un sătuc prosper.

Ambele jocuri vor fi disponibile din această vară. Nu se știe când vor sosi în Europa, dar timpul de asteptare nu va fi prea lung, comparativ cu ce s-a așteptat până acum, Layton 7 fiind anunțat inca din 2013, când încă mai era un joc de 3DS. Nintendo va avea jocuri pentru platformele mobile pe piață în curând, prin intermediul studioului DeNA.

Articole asemanatoare

Back to top button