GamingPC&ConsolesTech&IT

Fantasy General 2 a fost anunțat

Știu că această știre va rezona cu poate șase oameni din această țară, dar trebuie spusă oricum. Fantasy General, clasica reimaginare a lui Panzer General într-un decor fantezist, va avea parte de o continuare. Una ce vine la mai bine de 20 de ani după original, și după cam tot atât de multe continuări spirituale.

Fantasy General 2 Invasion este produs de studioul Owned by Gravity și este publica de Slitherine, o companie cu foarte multă experiență în domeniu jocurilor de strategie pe ture. Acțiunea acestei continuări este plasată la 300 de ani după evenimentele din primul joc, așa că ce s-a întâmplat acolo nu va conta prea mult. Însă povestea jocului curent va avea un loc de seamă, nefiind pur și simplu trecută acolo ca o scuză pentru a începe o nouă luptă. Esența firului narativ este că o nouă putere amenință regatul, iar voi va trebui să vă confruntați cu ea, folosind forță, magie, probabil câteva mașinării de război, și foarte multă pricepere strategică.

Fantasy General 2 se va îndepărta de la clasica rețetă x bate y, y bate z, z bate x, optând pentru o abordare ceva mai „realistă”, la care bonusurile primite de unități în luptă nu sunt limitate doar la anumite categorii. Un exemplu dat a fost că sulițașii nu vor avea un spor doar împotriva cavaleriei, ci și împotriva animalelor sau a infanteriei ușoare. Jocul va păstra elemente clasice din original, cum ar fi moralul, importanța terenului, abilitatea de a folosi magie, și probabil limitele de ture pentru lupte.

Jocul va fi disponibil anul acesta, o dată mai exactă nefiind disponibilă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button