MORE

Fantastical 2 soseste pe iPad!

Asa cum spuneam acum cateva zile, am anumite motive pentru care nu as fi vrut sa renunt la iPhone, unul din ele fiind aplicatiile disponibile pentru platforma iOS. Sunt foarte stabile, dar mai presus de asta, sunt „desenate” cu gust. Totul e gandit la pixel si sunt facute sa fie cat mai placute ochiului.

Una dintre aplicatiile de acest gen este Fantastical, aplicatie care a stat in topul preferintelor mele inca de la aparitie.
Flexibits, firma care a dezvoltat Fantastical, a promis inca de acum 1 an de zile ca va lansa si o versiune de iPad a aplicatiei, insa nu au dat nici un termen. Timpul a trecut, iOS 7 a venit cu o fata noua, iar dezvoltatorii au inceput sa isi redeseneze aplicatiile pentru a intra in noul trend de design. Asa a aparut si Fantastical 2, fara urma de o versiune de iPad.
Si tocmai cand sperantele tuturor se pierdeau usor-usor, iata ca dupa cateva luni bune, Flexibits s-a hotarat sa faca publica versiunea de iPad!
Pentru cei ce nu cunosc aplicatia, care a fost intai disponibila pe Mac OS, se diferentiaza fata de restul aplicatiilor de calendar prin faptul ca foloseste limbajul uzual pentru a crea evenimente si remindere. De exemplu: „Meet my wife at AFI Palace Cotroceni Tomorrow noon” sau „Remind me to buy some milk tonight” si el va crea evenimente si remindere in functie de datele pe care i le da utilizatorul. Desi nu mai am iPhone, eu inca o folosesc pe laptop si cu siguranta sunt tentat sa o instalez si pe iPad.
Iar acum ca am ajuns si la acest subiect: atunci cand Fantastical a primit update de design, nu a venit ca update de aplicatie ci ca aplicatie separata, pe alti bani. Lucru care a suparat multi utilizatori, datorita faptului ca nu aducea nimic nou in afara de un mic redesign. Si desi multi s-au suparat, majoritatea au facut acest „upgrade”. Dupa aceasta mica sarada, iata ca utilizatorii sunt iarasi suparati, de data aceasta din cauza faptului ca versiunea de iPad nu a venit integrata in cea de iPhone, ca update. Inca o data, nu ar fi mare problema, dar Flexibits cere 8,99 Euro pe aplicatie.
Desi multi sunt revoltati, cu siguranta cei ce folosesc Fantastical pe unul sau mai multe dispozitive si doresc sa o foloseasca si pe iPad vor da banii. Eu… ma mai gandesc.
Fantastical 2 for iPad cantareste 17.8 Mb si poate fi descarcata de aici.

screenshot-1-dayticker

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button