PC&Consoles

Fanii refac prologul lui The Witcher 1 în The Witcher 3

Primul joc The Witcher a fost un joc grozav, dar deja a cam început să-și arate vârsta. Dacă doriți să aflați mai multe despre originile lui Geralt, dar grafica depășită vă zgârâie pe retină, atunci aveți noroc, pentru că puteți parcurge acum prologul său în motorul lui The Witcher 3, datorită unui mod făcut de fani.

Witcher 1 Prologue Remastered face exact ceea ce pretinde, recreând ora de deschidere din primul joc The Witcher cu toată excelența vizuală și mecanică pe care am ajuns să o pretindem de la CD Projekt Red. Nu este perfect (este, practic, o recreare completă în The Witcher 3, iar unele lucruri nu se traduc direct), dar arată totuși destul de bine.

Aveți mai sus un trailer care este reprezentativ pentru nivelul calității grafice, dar dacă nu vă deranjează spoilerele de poveste, atunci cineva a încărcat o parcurgere completă a prologului de 50 de minute. Dacă încă nu sunteți sigur dacă doriți să îl descărcați, puteți să aruncați o privire mai jos timp de câteva minute:

Faceți clic aici pentru instrucțiuni de instalare – va trebui să eliminați toate celelalte moduri de la The Witcher 3 înainte de a putea juca.

Și înainte de a vă întreba, nu, moderii nu plănuiesc un remake complet al lui The Witcher în motorul celui de-al treilea joc. De la citirea discuției pe pagina modului, ar părea ca și cum ar fi imposibil să faci acest lucru cu instrumentele de modding oferite de CD Projekt Red. Efectuarea acestui prolog a durat aproape un an pe cont propriu.

Dacă vă atrage povestea, puteți cumpăra primul joc de pe GOG sau Steam. Acum costă 8-10 euro, dar este destul de des oferit la reducere, iar atunci poate fi achiziționat pentru mai puțin de 2 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button