MORE

Fanii lui Robin Williams doresc ca acesta sa fie imortalizat in WOW

Vestea ca fanii lui Robin Williams doresc sa fie imortalizat in WOW, ca un tribut si o recunoastere adusa carierei acestui minunat actor, nu poate decat sa ne faca sa mai salutam inca odata pe ziua de astazi comunitatea de gaming din intreaga lume.

Robin Williams nu s-a sfiit sa se numeasca gamer. Era chiar unul destul de pasionat, printre jocurile pe care le-a amintit numarandu-se HalfLife, CoD, Portal, Mario si World of Warcraft. Pe fiica sa o chema Zelda! Robin Williams a fost si va ramane un gamer deosebit. Cel putin in inimile noastre. De aceea o initiativa a fost pusa cap la cap de jucatorii de World of Warcraft pentru a-l imortaliza pe celebrul actor in joc. Mai jos aveti cateva citate din petitie si motivele pentru care acesta isi merita locul intr-unul dintre cele mai jucate jocuri de pe planeta.

Din petitia de pe Change.rog:

Robin Williams s-a nascut pe 21 Iulie 1951 in Chicago, Illinois si a trait o viata extraordinara pana la moartea sa neasteptata pe 11 August 2014. Nominalizat pentru Academy Award for Best Actor de 3 ori, Williams s-a dus pentru a ridica premiul Academy Award for Best Supporting Actor pentru prestatia sa din Good Will Hunting. El a mai primit 2 Emmy Awards, 4 Golden Globes, 2 Screen Actors Guild Awards  si 5 Grammy Awards. Considerat ca fiind unul dintre cei mai haiosi oameni care a calcat vreodata pe Pamant, pierderea domnului Williams este resimtita peste tot pe glob cu multa tristete. Robin Williams nu a fost doar un excelent comedian, dar si un entuziast in gaming, el spunand ca ii place Warcraft III intr-un interviu acum cativa ani, si a facut parte din comunitatea MMO-ului WoW. S-a aflat ca Robin obisnuia sa joace pe Serverul Mannoroth si era ceva de genul unui troll in trades (Gadgetzan Auctioneer daca doriti o descriere directa) in zilele sale bune sau cand anonimitatea ii permitea. Dl. Williams a spus in interviu ca isi valorifica caracterele din WoW in mod serios (un roleplayer al zilelor noastre) si era cunoscut ca un bun PC builder, care prefera sa-si faca propriul PC overclocked si super-cooled. El adesea glumea despre dependenta sa de WoW dar si despre reactiile primite de la alti gameri cand dezvaluia ca si el joaca WOW. Pentru ca a fost atat de prezent in comunitatea noastra, noi jucatorii de WoW, cerem celor de la Blizzard sa creeze un NPC ingame care sa foloseasca cele mai celebre glume ale domnului Williams din „Worlds End Tavern”, ca sa ne poata face sa zambim chiar daca nu mai este printre noi.

Petitia a adunat deja 10.000 de semnaturi, iar cei de la Blizzard cred ca discuta in aceste momente cu avocatii pentru a vedea cum pot sa isi onoreze stimatul jucator in lumea din Azeroth. Acum daca in urmatorul Zelda, Robin Williams nu este personificat intr-un fel sau altul, Nintendo chiar sunt niste caini fara inima.

Cei interesati sa semneze petitia o pot face AICI!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button