TECHTech&ITTelefoane

Fanii lui iPhone SE ar putea primi în curând ceva nou

Aceeași bază de date eurasiatică de reglementare, care a anticipat dispozitive precum AirPods, iPhone 7, noile MacBooks și ultimul iPad, revine cu alte noutăți. De data aceasta, o nouă înregistrare a fost descoperită de Consomac; aceasta face trimitere la o serie de modele de iPhone încă neanunțate, care cuprind unsprezece identificatori de model. Și ar putea fi vorba de un nou iPhone SE.

Dispozitivele apar în mod normal în această bază de date cu o lună înainte de lansarea produselor. Aceste referințe pentru iPhone au fost postate în această săptămână, sugerând că o nouă lansare a unui model de iPhone va debuta la începutul lunii mai / iunie.

Această bază de date economică a Comisiei Eurasiatice a avut până acum o precizie fantastică în prezicerile sale, deci nu ar trebui să fie disconsiderată. În acest caz, dincolo de „un smartphone care rulează iOS 11”, această înregistrare nu ajută foarte mult în stabilirea cu exactitate a noului model de iPhone. Totuși sunt unele posibilități pe care le-am putea elimina.

Cu siguranță nu va fi vorba despre iPhone 11 sau iPhone X Plus. Cele trei modele majore de iPhone pentru anul 2018 vor fi foarte probabil anunțate în al treilea trimestru, două modele OLED și un telefon mai ieftin de 6,1 inch.

Ar putea fi o variantă de iPhone X. Un zvon a raportat că Apple ar putea să actualizeze specificațiile lui iPhone X în această vară, poate pentru a-i scade costul de producție, inainte de a lansa noile modele de vârf în luna septembrie a acestui an. Cu toate acestea, nu a existat niciun alt zvon din partea altor site-uri care să indice acest lucru.

Atunci ne mai rămâne doar iPhone SE, care probabil are cele mai mari șanse pentru lansarea unui nou iPhone în următoarele câteva luni. Actualul iPhone SE a fost lansat în martie 2016, așa că este posibil să primească un refresh conform ciclului de viață tipic al produselor Apple.

Au existat zvonuri despre o revizuire hardware nouă pentru iPhone SE, deși alți analiști au descris actualizarea ca fiind de mică importanță, asta în cazul în care chiar se va întâmpla.

Probabil este cel mai bine să nu avem așteptări prea mari din partea unui iPhone SE 2, care foarte probabil va păstra aceeași carcasă, dar ar putea upgrada specificațiile, cum ar fi trecerea la un chipset mai nou, de exemplu A10.

În ceea ce privește anunțul, acesta ar putea fi potrivit pentru un comunicat de presă. Este îndoielnic ca Apple să organizeze un eveniment media doar pentru acest lucru; și sunt șanse mici ca lansarea sa să facă parte din anunțurile de la WWDC din iunie. Apple nu a lansat un iPhone nou la WWDC de la iPhone 4 în 2010, dar au folosit evenimentul ca scenă pentru alte anunțuri hardware – cum ar fi HomePod și iMac Pro anul trecut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button