GamingPC&ConsolesTech&IT

Fanatical are o nouă campanie de reduceri la jocuri pentru Steam

Chiar dacă ne aflăm în afara unei perioade clasice de reduceri pe Steam, se pare că în ultimul timp există mai mereu o promoție bună pentru jocurile de PC. Chiar acum, Fanatical are o grămadă de reduceri considerabile care se aplică atât la jocuri noi cât și la cele mai vechi.

Printre acestea, semnalăm întreaga librărie de titluri lansate de Capcom pe PC, cu discounturi care includ și 20% din preț pentru remake-ul Resident Evil 2, care urmează sî fie lansat în doar câteva zile, pe 25 ianuarie. O altă reducere care merită atenție este cea de 60% pentru Ultimate Marvel Vs Capcom 3, un titlu de fighting care s-a bucurat de o recepție mai bună decât mai recentul Infinite. Jocurile Marvel au un obicei deloc apreciat de fani de a dispărea de pe Steam, și menționăm aici titluri ca Deadpool sau Ultimate Alliance, deci ar fi bine să profitați cât mai repede de reducerile oferite la ele.

În rest, Kingdom Come: Deliverance poate fi găsit la jumătate de preț, dacă sunteți interesați de un RPG medieval. Frostpunk, un city builder care s-a bucurat de mare succes atât printre gameri cât și în rândul criticilor, beneficiază de 33% reducere.

Una dintre cele mai remarcabile selecții oferite de Fanatical în această perioadă de reduceri este Pick-and-Mix, un pachet de titluri pe care il puteți configura singuri. Puteți alege astfel trei jocuri pentru aproximativ 60 de lei sau cinci pentru 92 de lei, iar oferta conține titluri cunoscute precum Borderlands, BioShock Infinite sau Civiziliation 5, lângă care puteți alătura un Mafia 3 sau, dacă nu ați jucat cumva unul dintre cele mai bune RPG-uri Bioware, Star Wars: Knights of the Old Republic.

În ce privește Fanatical, este un magazin virtual care își ia toate codurile de la dezvoltatori și publisheri, așa că puteți avea încredere în serviciile oferite.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button