GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fanatical a dat startul la reduceri de Anul Nou chinezesc

Zilele acestea, nu doar Steam oferă reduceri masive la jocuri de Anul Nou chinezesc, Fanatical printre cei care îi urmează exemplul, oferind o grămadă de reduceri la jocuri care pot fi activate pe Steam. Este genul de promoție pe care e bine să stați cu ochii, pentru că unele dintre oferte, în special cele de la Flash Deals, vor expira destul de repede.

Pe lângă reducerile listate pe site, puteți economisi încă opt la sută la majoritatea jocurilor folosind codul de voucher LUNAR8. Este un cod scos în evidență pe site, astfel că e puțin probabil să îl pierdeți din vedere când faceți achizițiile. Codul nu pare să funcționeze pentru titluri foarte noi, cum ar fi Resident Evil 2, dar din fericire acesta este deja redus cu 20% pe timpul campaniei. De remarcat că unele dintre reducerile oferite de Fanatical sunt mai bune decât cele de pe Steam din această perioadă, chiar și fără codul de voucher.

Printre titlurile demne de atenție, amintim de Monster Hunter: World, pe care îl puteți găsi la 162 de lei aplicând cuponul LUNAR8, Soulcalibur 6 pe care îl puteți achiziționa pentru 151 de lei și Civilization 6 Gold Edition, care conține recentul pachet de expansiune Rise and Fall, precum și o grămadă de pachete DLC diferite, la prețul de 122 de lei.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button