Gaming

Family Guy The Quest for Stuff-Serial de animatie reusit, joc dezamagitor

Family Guy The Quest for Stuff: un joc plin ochi de microtranzactii care sta in umbra lui Farmville si The Simpsons – Tapped Out. Bazat pe celebrul serial animat, acest titlu este o strategie economica destul de reusita, daca prin reusita intelegem un joc care te roaga sa pui telefonul sau tableta jos si sa astepti „t-spe” ore pentru a termina o actiune, sau sa platesti bani reali pentru orice, intr-o clipita.

Dupa ce orasul Quahog a fost distrus de Peter Griffin, ai sarcina de a reconstrui intreg asezamantul, sarcina care nu este cine stie ce sfaraiala. Practic apesi pe un personaj si ii atribui o slujba, pe care acesta o va indeplini cu sfintenie. Fie ca vine vorba de construirea unui stalp de iluminat sau unei case, timpul alocat pentru fiecare cladire variaza, putand sa dureze chiar si cateva ore bune. Dupa cum am spus: gandit sa iti stoarca toti banutii din portofelul virtual. Dupa ce personajul termina constructia esti recompensat cu bani, experienta sau cochilii de aur, fiecare dintre aceste resurse fiind utila pentru a putea debloca noi cladiri sau noi oameni pe care sa apesi si sa le atribui sarcini. Sa numim jocul monoton si neinspirat nu este prea mult. Sinistru de asemanator cu orice alt builder de pe piata produs de Zynga, si evident, pentru ca discutam despre un joc pe mobil in care construiesti … chestii… poti sa il accesezi si pe Stevie Griffin care te lasa sa ajungi in alte orase ale altor jucatori.

Evident ca si aici faci cam acelasi lucru care il faci la tine in oras, doar ca este… la fel de monoton si plictisitor. Mai mult, recompensele sunt cam greu de justificat, avand in vedere ca sunt destul de mici, in cele mai multe cazuri oferind un amarat de boost temporar de experienta. Exista o vaga idee de poveste si scop final, jocul avand un fel de selectie de misiuni pe care trebuie sa le indeplinesti. Din pacate umorul care a facut serialul sa straluceasca nu se regaseste aici. Sunt extrem de multe poante care nu isi au locul, la fel de multe glume proaste, iar cele care sunt cat de cat bune pot fi numarate pe degete. Exista posibilitatea de a juca pur si simplu gratuit, dar pentru a ajunge la un oras decent vei petrece zeci de ore cu jocul in stand-by, in timp ce el construieste x cladire.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button