GAMING

False Dawn un mod excelent pentru Quake 4!

Quake 4, cu toate ca nu a fost cel mai reusit joc din serie, totusi a avut un mare impact pe scena mod-urilor, fanii editand si modand cu drag si spor la acest titlu. False Dawn, si el un mod pentru Quake 4, schimba multe dintre elementele familiare ale jocului, precum progresia liniara, dar updateaza si grafica, sistemul de health si misiunile cu multiple obiective.

False Dawn, nu numai ca schimba mecanica de joc, asa cum se intampla in general, dar practic poate fi considerat un add-on, avand si o poveste. Jocul se petrece la cativa ani dupa ce Quake 4 a luat sfarsit, punand jucatorul in rolul unui Marin aproape Strogghificat, acesta trebuind sa isi faca drum prin baza extraterestra si sa intercepteze diverse comunicatii, sau sa distruga diversi Stroggs. Ideea nu este atat de originala, dar odata ce incepi sa joci, incet dar sigur conceptul te prinde. 

Alte update-uri notabile sunt implementarea Sikkmod-ului, astfel updatand si grafica si ceva voice-over, care nu este chiar atat de rau. Pentru o ora si un pic de gameplay, False Dawn nu este rau deloc, mai ales ca discutam despre un update la un joc clasic, update care imbunatateste formula si aduce ceva nou. Unde mai pui ca este si gratuit si poate fi descarcat de pe MoDB.Com

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close