MORE

Fallout Shelter primeste update-ul 1.2, dar limiteaza numarul de locuitori in Wasteland

Fallout Shelter de la aparitie pana acum a stat linistit la mine pe tableta si mi-a mancat zilele (uneori si noptile), prima intruziune in mediul mobile a celor de la Bethesda, iar aici ne referim strict la platformele populare, iOS si Android pare sa fie aplaudata atat de fani, cat si de critici. Lucru care s-ar putea sa se schimbe, studioul alegand sa limiteaza numarul de locuitori in Wasteland.

Pe langa asta o serie de noi update-uri au fost implementate in joc, mai jos existand o lista a tututor schimbarilor ce vor surveni in urma schimbarii versiuni:

  • Noul network Vault-Tec este intr-un final functional, acum poti salva Vault-ul in Cloud, salvand astfel si progresul, putand sa iti transferi Valut-ul de pe un dispozitiv pe altul fara probleme.
  • Bethesda ofera cate un bottle cap celor care pot sa ateste prezenta unor evenimente ciudate, misterioase in Vault sau in Wasteland. (AKA daca gasesti un bug primesti un cap).
  • Survival Mode a fost introdus pentru cei care au terminat Vault Chalanges pe dificultatea Normal.
  • Dwellerii pot acum sa caute echipament si pe corpurile ramase in urma dupa o lupta cu Raiderii.
  • Posibilitatea de a sari peste tutoriale. (Slava pixelului)
  • Vault Dweller’s Survival Guide ofera acum statistici.
  • Limba rusa a fost adaugata.

Unele schimbari nu au fost relatate din pacate in aceste „patch notes”, precum faptul ca acum poti trimite doar un numar maxim de zece dwelleri in Wasteland. Asta este vestea proasta. Vestea buna este ca nu s-au efectuat schimbari la felul in care acestia primesc experienta sau cat loot vei primi. Totusi limitarea este o veste proasta din pacate!

Un alt update, de aceasta data mai putin oficial, dar descoperit de subreddit-ul /r/foshelter se pare ca adreseaza sarbatorile de Halloween, respectiv Craciun, existand costume de fantoma si inca altele asemenea.

[Bethesda]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close