GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Următorul Fallout Shelter introduce PvP și mai multă explorare, dar va fi disponibil doar în China

Bethesda se pregătește să lanseze o continuare a extrem de popularului Fallout Shelter, dar, pentru început, jocul va fi disponibil exclusiv în China.

YouTuberul JuiceHead a realizat câteva materiale de promovare și de early access ale lui Fallout Shelter Online, pe care le puteți vedea mai jos. Jocul pare să aibă la bază originalul Fallout Shelter și adaugă o mulțime de caracteristici de multiplayer interesante, cum ar fi abilitatea de a lupta cu alți jucători și de a vă alătura unor clanuri.

Există, de asemenea, o lume mare ce poate fi explorată, plin de dungeon-uri care să-i trimită pe locuitori în luptă.

Așa cum se întrevede pană acum, planurile celor de la Bethesda pentru Fallout Shelter Online arată că jocul va fi disponibil numai în China, prin serviciul de distribuție Weibo. Dar, după cum remarcă JuiceHead, este puțin ciudat faptul că distribuitorul va produce materiale de marketing în limba engleză pentru un joc care a fost destinat exclusiv publicului chinez. Cu siguranță sunt șanse ca jocul să fie la un moment dat disponibil si publicului aflat dincolo de granițele Chinei.

Este un aspect care ar putea anticipa un anunț amuzant la E3, de tipul „Ghici ce: puteți să îl jucați chiar acum”, lucru pe care Bethesda îl face din când în când, cum a fost cazul pentru primul Fallout Shelter. Pentru moment, totuși, va trebui să așteptăm și să vedem.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button