Gaming

Fallout Shelter a sosit pe Android!

Fallout Shelter, „aplicaţia” celor de la Bethesda free-to-play, ce serveşte pe post de aparat de pierdut timpul, smuls părul din cap şi aparat de Vault-uri, a sosit într-un final şi pe Android, acum existând un motiv clar să pierzi mai multe ore într-un nou joc de mobile, care nu este Plants vs Zombies 2.

Jocul vine impreuna cu un update serios, acesta introducând câteva elemente familiare fanilor seriei, precum noi Raiders, Deathclaws şi Mole Rats, dar şi o recompensă premium numită Mr. Handy. Cu acest update vine şi mult aşteptatul tweak ce vizează rata creşterii populaţiei în Vault, lucru de care mulţi utilizatori s-au plâns, lucru care credem că poate bucura atât jucătorii de pe Android, dar şi pe cei de pe iOS.

Cei interesaţi, pot să îl acceseze pe Mr. Handy achiziţionând orice din joc cu o valoare minimă de 1 dolar, abilităţile acestuia fiind destul de evidente, adica este bun la toate.

Din păcate, jocul a fost deja spart de hakeri, existând de pe acum doi utilizatori cu scoruri astronomice, unul dintre aceştia având 2 miliarde scor, lucru pe care cel mai probabil Bethesda nu îl vede prea bine în Fallout Shelter. Cel mai probabil un nou hoţ-fix urmeaza să fie lansat în cursul acestei săptămâni. Până atunci va sfătuim să staţi cât mai departe de joc, dacă nu doriţi să pierdeţi ore bune imbuntatindu-va Valut-ul şi trezindu-va la 3 dimineaţă pentru a face diverse… activitiati.

Articole asemanatoare

Back to top button