MORE

Fallout refacut in New Vegas

Fanii jocurilor modificabile tind sa fie mereu dornici sa realizeze conversii totale prin care sa reinvie un joc vechi. Vedem asta constant cu Skyrim, care este in momentul actual transformat in Oblivion si Morrowind, asa ca era inevitabil ca cineva sa incerce sa faca la fel cu Fallout.

Mai exact, comunitatea seriei incearca in acest moment sa completeze o transformare a lui Fallout New Vegas in primul Fallout. Este chiar impresionant de vazut cum au incercat sa recreeze elementele mai fine ale lui Fallout, cum ar fi faptul ca nu avea o lume continua, ca Fallout 3 sau New Vegas, ci o succesiune de zone separate de o pustietate imensa pentru a carei strabatere aveai nevoie de cateva zile, relativ pentru joc.

 

Exista insa o mica intrebare ridicata de acest efort de portare a lui Fallout in New Vegas. De ce?

Serios, de ce? Ce ar putea aduce motorul Bethesda Gamebryo si gameplay-ul lui Fallout New Vegas pentru Fallout 1? Absolut nimic, dimpotriva, chiar strica foarte mult din farmecul sau. Fallout 1 inca arata bine, daca ii puneti o modificare de rezolutie arata superb. New Vegas, in schimb, arata groaznic fara modificari severe pentru grafica. Nu arata bine nici cand a fost lansat, de asta Bethesda a insistat sa schimbe numele motorului cu Skyrim.

Inca are un gameplay mult mai bun ca toate jocurile din era Bethesda. Si mai presus de toate, inca poate fi jucat fara nici un fel de problema. Singurul lucru cu putinta care ar necesita o actualizare este inventarul sau, dar New Vegas in nici un caz nu are un inventar mai buna sau o interfata in vreun fel placuta.

Sa refaci Morrowind in Skyrim are sens, pentru ca Morrowind are un combat groaznic, si macar la acest aspect Skyrim era acceptabil. Desi Morrowind avea ultima interfata buna facuta de Bethesda.

 

Pe cat de inutila ar fi aceasta reconstruirea a lui Falllout, efortul este admirabil.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button