GamingPC&Consoles

Fallout: New Vegas Ultimate Edition este gratuit pe Epic Games Store

O parte din magia gamingului pe PC este vânătoarea de oferte și de giveaway-uri, iar mulți oameni și-au construit colecții de sute de jocuri, toate gratuite. Dacă ai un PC de gaming, n-ai voie să nu ai și Epic Games Store, mai ales că platforma le oferă utilizatorilor între unul și trei jocuri gratuite în fiecare săptămână. Oferta de săptămâna asta este ceva mai specială, astfel putem descărca Fallout: New Vegas Ultimate Edition până la 1 iunie 2023.

Fallout: New Vegas Ultimate Edition gratis Epic Games Store

Pentru mulți fani, Fallout: New Vegas este lansarea care a definit identitatea seriei și este pus la loc de cinste. Lansat în 2010, acum mai bine de un deceniu, jocul a fost aplaudat pentru componenta narativă care a devenit între timp o semnătură a studioului de la Obsidian Entertainment. Și unde ai poveste complexă, e și păcat să nu ai o lume vie și frumos construită. Și cine ar fi crezut că Deșertul Mojave din Nevada poate fi o locație atât de specială?

Pachetul Ultimate Edition al jocului include patru DLC-uri: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues și Lonesome Road. Pe lângă expansiunile pentru campanie, versiunea asta mai include niște arme speciale, muniție și alte câteva bonusuri. Adevărata frumusețe a lui Fallout: New Vegas este însă partea de modding, întrucât comunitatea susține activ jocul și acum, la aproximativ 13 ani de la apariție. PC-ul este de departe cea mai bună platformă pe care poți experimenta acest joc. Iar dacă nu ai apucat să te aventurezi în el până acum, ce mai stai? Mai ai câteva zile să-l iei gratis!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button