Gaming

Fallout New Vegas 2 ar putea deveni o realitate

S-au scurs 12 ani de când Obsidian ne-a pus să facem pe curierii prin deșertul Mojave în vreme ce Marty Robbins nu mai înceta să cânte Big Iron la radio. Deci după un potop de moduri și toate nebuniile, apare întrebarea: „New Vegas 2 când?” Iar răspunsul s-ar putea să aprindă flacăra speranței în inimile fanilor.

Cunoscutul Jeff Grubb a adus vorba despre asta în cadrul show-ului său Giantbomb. Astfel, se pare că Obsidian a decis să reia legătura cu Bethesda, din moment ce ambele companii se află acum sub aceeași aripă. Dezvoltatorul lui Fallout New Vegas se află „în primele discuții cu Microsoft” pentru un posibil sequel al acestui RPG clasic. Ar putea fi începutul a ceva frumos penntru fanii spin-off-ului din universul Fallout iar Microsoft ar putea fi elementul-cheie din această situație.

Fallout New Vegas 2 este rezervat unui viitor nu prea apropiat

Problema este că va trebui să ne temperăm puțin așteptările. Da, Obsidian și-a exprimat dorința de a oferi publicului Fallout New Vegas 2, dar va dura destui ani până să vedem rezultate palpabile. Indiferent de ce ne rezervă viitorul, îmi pare că Grubb a venit cu o veste foarte bună pentru fanii lui New Vegas. Arată că jocul nu a fost niciodată uitat și că se bucură în continuare de o comunitate solidă și dedicată.

Încă e prea devreme, dar există deja discuții în care există acești doi termeni, iar ei sunt „Obsidian” și „Fallout New Vegas 2”. Foarte mulți oameni de la Microsoft sunt de părere că va merge și există suficient de mult interes cât să transforme ideea asta în realitate.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button