MORE

Fallout este bere, producatorul rateaza ideea

Care este primul lucru care va trece prin minte cand va ganditi la Fallout? Teroarea inevitabilului razboi nuclear care va curata planeta de civilizatie si va lasa ramasitele omenirii sa se chinuie pe un pamant parjolit, ostil, dornic sa se razbune pe rasa umana. Genul de lucru care te-ar face sa pui mana pe o sticla de alcool si sa uiti ca mai exista ziua de maine.

Prin coincidenta, Fallout exista acum sub forma de bere. Ai crede ca bautura automat asociata cu Fallout pe care ar vrea cineva sa o produca ar fi Nuka Cola, dar aparent cineva tare a vrut bere. Fallout Bere. Nu Nuka Beer, nu Atonic Beer, doar Fallout Beer.

Noua bere este produsa de Carlsberg, in colaborare cu Bethesda, si va fi disponibila doar in Marea Britanie. Asa ca exceptand cazul in care Bethesda si Ursus ne vor aduce bere Fallout locala, va trebui sa o importati o duzina la un pret de 30 de lire sterline + transport.

Ramane acum doar o intrebare, pe ce alte lucruri ar mai putea Bethesda sa lipeasca numele Fallout? Hai sa le luam pe rand:

  • Un joc Fallout care nu incearca sa fie Mass Effect la dialog sau un FPS la combat.

Nu este o lista prea lunga.

[Engadget]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close