GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Fallout devine serial pe Amazon

Surpriză!

Internetul a explodat pentru câteva minute din această seară, deoarece Bethesda și Amazon Studios au anunțat un parteneriat pentru realizarea unui serial bazat pe seria de jocuri Fallout.

De munca efectivă la realizarea acestui serial se vor ocupa cei de la Kilter Films, o companie de producție responsabilă pentru diverse alte seriale de succes, precum Westworld.

În acest moment nu sunt disponibile alte detalii despre serialul Fallout. Nu au fost anunțate informații despre când va fi lansat, ce componentă din lunga istorie a seriei va acoperi, ce personaje va avea, ce actori vor participa la proiect, sau dacă vreunul dintre ei este Ron Perlman.

Având în vedere că fidelitatea adaptărilor tinde să fie destul de scăzută, poate ar fi bine să nu ne așteptăm să urmărească firul narativ al vreunui joc. Deși, dacă ar face asta, primul și al doilea ar fi excelente pentru adaptări, dar acestea nu cred că ar fi adaptate vreodată, deoarece mesajele mult mai simpliste ale ultimelor două jocuri din seria principală vor fi mai ușor de livrat unui public mare.

Dar dacă tare vor să fie fideli seriei, atunci primele două episode din serial ar trebui să fie excepționale, ultimele să fie la același nivel cu Game of Thrones sezonul 8, iar episodul final să fie codat accidental pe culoare de 4 biți în loc de HDR10.

[Bethesda]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button