MORE

Fallout: Autumn Leaves a fost lansat

Fallout 4 va fi lansat luna viitoare, dar dacă nu aveți răbdare și vreți mai mult Fallout acum, pe loc, și se întâmplă să aveți New Vegas instalat, ar trebui să aruncați o privire peste Autumn Leaves.

Această modificare realizată de fanii seriei este menită să extindă Fallout New Vegas cu până la 10 ore de conținut suplimentar, în care jucătorul va trebui să deslușească enigmele din Hypatia, unde se află o bibliotecă masivă, construită într-un Vault plin cu roboți. Intenția era cea de a crea un refugiu pentru intelectuali, care să contribuie apoi la reclădirea umanității, dar bombele au crezut mai devreme decât se așteptau.

Autumn Leaves include mai bine de 2000 de replici cu voice over profesionist, o coloană sonoră proprie, separată de cea a jocului de bază, 29 de perk-uri noi și 8 misiuni cu multiple căi de parcurgere posibile, și numeroase finaluri. Vă puteți aștepta la mister, acțiune, umor, și în general cam ce ați găsi de obicei într-un joc Fallout bun. Și tot ce trebuie să faceți este să mergeți puțin la Est de Novac pentru a da de acestă locație nouă.

Puteți găsi acest mini-expansion pentru New Vegas pe Nexus Mods, de unde îl puteți descărca direct, sau puteți să folosiți programul dedicat de download pentru modificări al site-ului.

[Nexus Mods]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button