Gaming

Fallout Anthology vine intr-o mini bomba nucleara

Din generatia mai veche de gameri, multi isi aduc aminte cu placere de seria Fallout, cel putin primele trei jocuri, cu toate ca au existat si altele de care nu dorim sa ne amintim precum Fallout: Brotherhood of Steel

Discutam aici de seria izometrica evident, cu toate ca si Fallout 3 si New Vegas au avut un succes neasteptat la public, mariajul Elder Scrolls x Fallout oferind o perspectiva si o abordare noua gamerilor cu state vechi in serie, dar si noi venitilor.

Daca pana acum o copie fizica era ceva pe care il gaseai intr-un cos de jocuri discount intr-un supermarket sau print-un targ de vechituri, acum ai ocazia sa incerci intreaga serie intr-o mini bomba nucleara.

Cu Fallout Anthology, Bethesda doreste sa rasplateasca fanii vechi si noi, acestia putand sa incerce, si evident sa spuna adio vietii sociale, aproape toate jocurile din serie, excluzand jocul care nu trebuie mentionat, colectia fiind compusa din Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition si Fallout: New Vegas Ultimate Editiom, titluri pe care le-am putea recomanda fara doar si poate, fiecare dintre acestea fiind un joc classic. Pe langa asta, cutia arata senzational, asa ca daca ai ocazia… merita cumparat. Doar sa nu te duci cu ea la scoala si sa spui ca este un ceas.

[Bethesda]

Articole asemanatoare

Back to top button