GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Fallout 76 va avea suport pentru mod-uri

Când a fost anunțat Fallout 76 a existat o teamă destul de întemeiată că jocul nu va avea suport pentru modificări. La urma urmei, Bethesda a avut deja două încercări de-a implementa conceptul de mod-uri contra cost. A treia oară părea destul de probabilă.

Asta poate că tot se va întâmpla, dar Fallout 76 va avea suport pentru mod-uri, chiar dacă nu se va întâmpla în preajma lansării. Faptul că este un joc ce funcționează doar on-line este un factor limitant, unul care va fi remediat cu timpul. Cam un an de zile.

Pete Hines, căpetenia departamentului de marketing de la Bethesda, a declarat recent că suportul pentru mod-uri va fi implementat abia atunci când este pusă la punct infrastructura pentru servere private. Modificările vor fi posibile doar pe aceste servere private, din moment ce experiența oficială trebuie menținută intactă, nu de alta, dar GTA Online a dovedit de ce așa ceva este necesar. Cum se va descurca Bethesda să limiteze potențialul distructiv al trișorilor care invocă o turmă de Deathclaws deasupra ta oriunde te duci în lume, rămâne de văzut.

Cert este că serverele private și modificările nu vor sosi mai devreme de luna decembrie. Decembrie 2019. Jocul va sta un an de zile pe piață fără suport pentru mod-uri. O parte din public probabil nu va reacționa bine la acest anunț, dintr-o varietate de motive întemeiate.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button