GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fallout 76 va avea primul closed beta în octombrie

Fallout 76 va oferi un beta exclusiv celor care pre-comandă jocul. Dar chiar dacă sunteți printre cei care se schimbă deja în salopete albastre și își calibrează Pip-Boy-ul de bucurie, nu vă veți aventura în pustiul din Virginia de Vest pentru încă câteva luni.

O postare de pe forumul Bethesda a lămurit mai bine cum stau lucrurile. Studioul a anunțat că va începe selectarea participanților pentru versiunea beta din pachetul de precomenzi începând cu luna octombrie. Planul este de a începe cu un număr redus și de a se extinde în timp, astfel încât este posibil să nu reușiți să fiți în primul val, chiar dacă ați făcut pre-comandă. Dacă ați comandat pe Xbox One, atunci aveți o șansă în plus față de celelalte platforme. Puteți consulta FAQ-ul de pe site-ul oficial pentru mai multe detalii despre cum vă puteți revendica codul.

Fallout 76 va trebui să fie testat cu rigurozitate, deoarece este prima dată când seria are parte de o experiență online mereu conectată. Acest lucru a fost, în sine, un motiv de îngrijorare, în special având în vedere că jocul are niște arme uriașe, cum ar fi bombele nucleare, care pot fi operate de utilizatori umani. Acest lucru pare a fi o invitație la trolling, dar Bethesda are câteva idei despre cum să atenueze potențialele probleme.

Fallout 76 se va lansa pe data de 14 noiembrie 2018, rulând testul beta aproximativ o lună înainte de lansarea jocului final.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button