GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 va avea primul closed beta în octombrie

Fallout 76 va oferi un beta exclusiv celor care pre-comandă jocul. Dar chiar dacă sunteți printre cei care se schimbă deja în salopete albastre și își calibrează Pip-Boy-ul de bucurie, nu vă veți aventura în pustiul din Virginia de Vest pentru încă câteva luni.

O postare de pe forumul Bethesda a lămurit mai bine cum stau lucrurile. Studioul a anunțat că va începe selectarea participanților pentru versiunea beta din pachetul de precomenzi începând cu luna octombrie. Planul este de a începe cu un număr redus și de a se extinde în timp, astfel încât este posibil să nu reușiți să fiți în primul val, chiar dacă ați făcut pre-comandă. Dacă ați comandat pe Xbox One, atunci aveți o șansă în plus față de celelalte platforme. Puteți consulta FAQ-ul de pe site-ul oficial pentru mai multe detalii despre cum vă puteți revendica codul.

Fallout 76 va trebui să fie testat cu rigurozitate, deoarece este prima dată când seria are parte de o experiență online mereu conectată. Acest lucru a fost, în sine, un motiv de îngrijorare, în special având în vedere că jocul are niște arme uriașe, cum ar fi bombele nucleare, care pot fi operate de utilizatori umani. Acest lucru pare a fi o invitație la trolling, dar Bethesda are câteva idei despre cum să atenueze potențialele probleme.

Fallout 76 se va lansa pe data de 14 noiembrie 2018, rulând testul beta aproximativ o lună înainte de lansarea jocului final.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button